به گزارش کوله بار مازندران، سید محمود حسینی پور استاندار مازندران امروز در جلسه فعالان گردشگری غرب مازندران در سالن اجتماعات دفتر غرب استانداری در نوشهر، اظهار داشت: گردشگری صنعتی به آن معنا نیست که از سنن و آداب خود چشم پوشی کنیم، بلکه بستر ساز گردشگری صنعتی از راه گردشگری سنتی است.
وی افزود: امروز ذائقه گردشگران تغییر کرده و دوست دارند به روستاها سفر کنند، باید بستر ورود آنان را به این مناطق فراهم کرد. هنر ما این است که ظرفیتهای بالقوه گردشگری این استان مانند ظرفیتهای دریا، جنگل، کوهستان و جلگه را بالفعل کنیم و به کشورهای خارجی بشناسانیم. الان فرصت نقد و گلایههایی که سوق دهنده به جلو نیست گذشته است، در نظر داریم فعالان گردشگری یک تحول شگرفی که راهبرد دولت است را در عرصه گردشگری این استان ایجاد کنند.
ضرورت شناساندن ظرفیتهای گردشگری مازندران به کشورهای خارجی
وی این استان را لنگرگاه گردشگری ایران دانست و گفت: مازندران نقطه بینظیری در کشور است، در هیچ جای ایران جز شمال جنگلهای هیرکانی وجود ندارد این عرصهها نشانه تمدن مردم این منطقه است که آنان تاکنون حفظ کردند، باید از این ظرفیت نهایت بهره را ببریم.
استاندار مازندران با اشاره به سفر اخیر خود به روسیه بیان کرد: در این سفر اخیر فیلمی از ظرفیتهای مازندران نمایش داده شد که مقامات روس از ظرفیتهای موجود در استان ما شگفت زده و علاقهمند به سرمایه گذاری در این استان شدند. سالانه ۴۰میلیون مسافر وارد این استان میشود که باید از این ظرفیت برای توسعه اقتصادی استان نهایت بهره را برد.
رونق اقتصادی مازندران با راه اندازی کریدور گردشگری مازندران – خراسان رضوی
وی اذعان داشت: در تعطیلات نوروز امسال ۳۲ هزار میلیارد تومان توسط کارتهای پوز در این استان تراکنش داشته است، چقدر آمادگی داریم این تعداد مسافر را تبدیل به گردشگر کنیم، ظرفیتی که باید برای آن برنامه ریزی علمی و اصولی انجام بشود.
حسینی پور اظهار داشت: به همین خاطر سعی شده اولین کریدور خراسان رضوی به مازندران را برقرار کنیم، در خراسان رضوی سالی پنج میلیون زائر خارجی داریم اگر بتوان ۱۰ درصد آنان به سمت مازندران هدایت شوند تاثیر زیادی روی رونق گردشگری و اقتصاد مردم مازندران خواهد داشت.
استاندار مازندران ادامه داد: در مازندران این همه رودخانه داریم، چه اندازه از آنها در راستای جذب گردشگر استفاده میشود.
وی خاطرنشان کرد: برای جاده کندوان برنامه داریم، سعی میکنیم این جاده را به عنوان منطقه گردشگری شمال ایران معرفی کنیم، این مورد در گزارش به رئیس جمهور هم مطرح شد و بسیار از این دیدگاه استقبال کردند و گفتند بروید طرح بیاورید و بنده حمایت میکنم.
لزوم تهیه طرح جامع گردشگری کندوان
به گفته استاندار مازندران باید یک طرح جامع گردشگری برای جاده کندوان فراهم شود.
وی به برگزاری بزرگترین همایش رویداد گردشگری کشورهای همسایه دریای خزر در مازندران در مهر امسال خبر داد و گفت: نباید به شکل پیوسته نقد و گلایه کرد باید به مردم امید داد ما باید مازندران را درست کنیم، سالانه ۱۰ میلیون روسی به ترکیه میروند و برنامه ریزی شده از این تعداد ۲ میلیون نفر را جذب کنیم.
حسینی پور تصریح کرد: باید کارگروهی در این استان ایجاد شود تا نارساییها و مشکلات فراروی فعالان مراکز اقامتی مازندران مانند نداشتن صرافیها حل شود.
وی با اشاره به سه هزار و ۶۰۰ روستا در این استان، گفت: از این تعداد دهکدههای نمونه گردشگری راه اندازی کنیم و کندلوس نوشهر یکی از این روستاهاست که یک اتفاق فاخر رخ داده و هر گردشگری آنجا برود با کل ایران آشنا میشود.
لزوم استفاده از طبیعت استان مازندران
استاندار مازندران بیان کرد: در مازندران طبیعت به اندازه و وفور وجود دارد به عنوان نمونه دماوند و آزاد کوه و میانکاله داریم تاکنون از آنها بهره برداری گردشگری نشده است. خیلی از طبیعت گردان خارجی میتوانند از شبه جزیره میانکاله دیدن کنند. ۹۰۰ آب بندان موجود مازندران ظرفیت برای اکوتوریسم و توریسم درمانی است که تاکنون زیرساختهای آن فراهم نشده که باید در این حوزه برنامه ریزی شود.
ثبت دیدگاه